Penne carbonara
Productomschrijving
Pasta 'pennetjes' in een romige saus met Livar ham, Livar bacon en champignons.
Bereiden en bewaren
Minimale bewaartemperatuur | 5 ºC |
Maximale bewaartemperatuur | 5 ºC |
Bereidingsadvies | Pan: (au bain marie) Gesloten verpakking 60 min. in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden.Combisteamer: |
water, TARWEgries (15%), Goudse KAAS (7%), champignon (6%), ROOM (6%), ham (5%) (varkensvlees, water, zout, dextrose, stabilisator (E451, E452), antioxidant (E300, E301)), Livar spek (3%) (varkensvlees, zeezout, conserveermiddel (E250)), ROOMboter (2%), kaas (2%) (MELK, zout, zuursel, stremsel), raapzaadolie, gemodificeerd maïszetmeel, scharrel kippenEI, TARWEbloem, zout, kruiden en specerijen (peterselie (0,06%)), verdikkingsmiddel (E412, E415, E401), tapiocazetmeel, MELKeiwit, aroma, LACTOSE, knoflook, gemodificeerd cassavemeel, SOJA eiwithydrolysaat, gistextract, runderfond (rundvleesextract, zout), stabilisator (E450), zonnebloemolie.
Energie (kJ) | 642 |
Energie (Kcal) | 154 |
Eiwitten (gram) | 5,73 |
Koolhydraten (gram) | 12,7 |
- waarvan suiker (gram) | 0,77 |
Vet (gram) | 8,81 |
- waarvan verzadigd (gram) | 4,58 |
Vezels (gram) | 0,58 |
Zout (gram) | 0,64 |