Mozzarella mini

Fris en vers

Merk
Galbani
Verpakking
Zak 150 gram
Artikelnummer
40700901

Productomschrijving

De mini mozzarella van Galbani is heerlijk vers en zeer smakelijk. Vanwege zijn friszachte smaak is de mozzarella geschikt voor verschillende soorten gerechten. Deze mini mozzarella's zijn erg gemakkelijk in gebruik. Vanwege het kleine formaat kunnen ze direct in bijvoorbeeld een salade verwerkt worden. Galbani mozzarella wordt vervaardigd uit gepasteuriseerde koemelk en is rijk en calcium en bevat geen conserveringsmiddelen.

Leveranciersinformatie

Sinds 1882 is Galbani het nummer 1 merk op het gebied van kazen in Italië. Galbani is ooit begonnen als een klein familiebedrijf, opgericht door Egidio Galbani en zijn vader. In korte tijd groeide het bedrijf enorm en in 1896 had Egidio Galbani zeven werknemers en de technische hulp van een 3 pk-motor voor het melken. Galbani heeft diverse prijzen gewonnen met zijn kazen. Tegenwoordig brengt het bedrijf meer dan 300 producten in 50 landen op de markt. In Italië liggen vier productiesites die technologisch zeer geavanceerd zijn. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn altijd erg belangrijk geweest voor de familie Galbani. Vandaag de dag is dat nog steeds terug te zien in de strenge kwaliteitseisen die het bedrijf zichzelf stelt. Iedere fabriek is ISO 9002 en ISO 14001 gecertificeerd.

Specificaties

Land Italie
Vetgehalte droge stof 44,00
Verschijningsvorm Kaas Bereid uit gepasteuriseerde melk

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 0 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Ingrediënten: gepasteuriseerde koeMELK, gepasteuriseerde halfvolle MELK, zout, stremsel, zuurtegraadregelaar: citroenzuur.

Per 100 gram

Energie (kJ) 819
Energie (Kcal) 197
Koolhydraten (gram) 1,3
- waarvan suiker (gram) ,6
Vet (gram) 13,5
- waarvan verzadigd (gram) 9,4
Zout (gram) ,6

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten