Corsendonk kaas

Romige halfharde kaas uit Antwerpen

Merk
Corsendonk
Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
40703346

Productomschrijving

Corsendonk is een romige halfharde kaas, afkomstig uit Gierle, in de Antwerpse Kempen. De kaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk en is zacht van smaak.

Belgisch kaaslandschap

België: gestationeerd tussen de kaaslanden Nederland en Frankrijk en culinair veelal bekend om zijn bieren en chocolade. Toch zijn er honderden Belgische kazen, die juist door deze ligging  een breed en divers assortiment bieden. Waar in Nederland veelal de Goudse kaas floreert zie je in België een rijke cultuur aan abdijkazen, roodflora en pittige blauwschimmels. Elke streek, ook divers in vegetatie, biedt ook weer zijn eigen specialiteiten die we u graag presenteren.

Specificaties

Land België
Vetgehalte droge stof 50,00
Verschijningsvorm Kaas Bereid uit gepasteuriseerde melk

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Gepasteuriseerde MELK, zout, stremsel, MELKfermenten (zuursel), kleurstof: annatto (E160b), Conserveermiddel: lysozym van EI (E1105)

Per 100 gram

Energie (kJ) 1508
Energie (Kcal) 364
Eiwitten (gram) 24,5
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 29,5
- waarvan verzadigd (gram) 17,5
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 1,8

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Met
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten