Hibiscus bio koken met bloemen

Merk
Alchemia
Verpakking
Doos 80 gram
Artikelnummer
25209860

Productomschrijving

Het Franse Aromandise droogt veel soorten bloemen uit biologische landbouw voor culinaire toepassingen. Laat deze fleurige smaakmakers op zacht vuur in een vloeistof infuseren, het aroma trekt er helemaal in. Het vocht kan verwerkt worden tot merengue (infuseren in suikersiroop), zoete marinades voor fruit (desserts), maar ook in likeur of esprit. Gebruik het vocht ook in een mousse of bonbonvulling of in crème anglaise om ijs van te draaien. Deze mooie robijnrode hibiscusbloem heeft een knapperige structuur.

Specificaties

Keurmerken Biologisch / EKO

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product droog en afgesloten bewaren
Minimale bewaartemperatuur 15 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC
Bereidingsadvies Naar smaak toevoegen in salades, sauzen of warme gerechten.

Ingredienten en voedingswaarden info

Hibiscus blaadjes* * Product uit de biologische landbouw.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1076
Energie (Kcal) 258
Eiwitten (gram) 6,1
Koolhydraten (gram) 37,4
- waarvan suiker (gram) 5,9
Vet (gram) 0,4
- waarvan verzadigd (gram) 0,1
Vezels (gram) 40,1
Zout (gram) 0,01

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten