Nieuw-Zeelands hert

Nieuw-Zeelands hert

Het jaar rond een verrijking op uw menukaart

Hert is bij uitstek hét vlees dat u serveert in het najaar, maar de mogelijkheden zijn nog zoveel groter. Het Nieuw-Zeelands hert is jaarrond beschikbaar en is daarom zeker een toevoeging op uw menukaart. Zo kan het bijvoorbeeld dienen als alternatief voor rundvlees, varkensvlees of kip. Hertenvlees heeft een unieke en rijke smaak. Het vlees is mager en sappig, met een subtiele wildsmaak. Heerlijk in een pure bereiding, maar durf hertenvlees ook zeker te combineren met bijvoorbeeld Aziatische smaken of juist in een Zuid-Amerikaanse bereiding.

Assortiment Masterclass Recepten


Ontdek de culinaire mogelijkheden met hertenvlees

De passie van Nieuw-Zeelandse hertenhouders voor hun dieren is ongekend. De herten worden gehouden door boeren die toonaangevend zijn op het gebied van duurzaam boerderijbeheer en die hoge normen hanteren wat betreft dierenwelzijn. Nieuw-Zeelands hertenvlees staat bekend als één van de zuiverste vleesproducten ter wereld. Het vlees is afkomstig van grote, uitgestrekte farms met veel vrije uitloopmogelijkheden. Hoewel we het geen wild mogen noemen, genieten de herten in Nieuw-Zeeland van immense ruimte. Dit resulteert in een hoogwaardig stuk vlees zonder groeibevorderende hormonen en antibiotica én 100% grasgevoerd. Kies voor kwaliteit en ontdek Nieuw-Zeelands hertenvlees!

Nieuw-Zeelands hert

Assortiment Nieuw-Zeelands hert

HERT TOMAHAWK NZ

Hertentomahawk Nieuw-Zeeland

First light32300160

39,50

per kilogram

NEKBROOD   BOERDERIJHERT NZ
21,50

per kilogram

Hertenbiefstuk boerderijhert Nieuw-Zeeland
22,75

per kilogram

HERT WANG NZ
HERT TENDERLOIN   BOERDERIJHERT NZ
42,50

per kilogram

HERT T-BONE GEZAAGD BOERDERIJHERT NZ
24,50

per kilogram

HERT STRIPLOIN BOERDERIJHERT NZ
37,95 29,95

per kilogram

HERT BLADES   BOERDERIJHERT NZ
21,50

per kilogram

HERT SHORTLOIN   BOERDERIJHERT NZ
38,75

per kilogram

Klik op onderstaande button om het volledig beschikbare assortiment hertenvlees in ons assortiment te bekijken.

Bekijk assortiment hert


Shannon Campbell

Shannon Campbell

Shannon Campbell is executive chef voor Nieuw-Zeelands hertenvlees op gastronomisch niveau. Hij staat wereldwijd dan ook bekend als één van de meest inspirerende chefs. Shannon reist de hele wereld over om de culinaire mogelijkheden van Nieuw-Zeelands hertenvlees te demonstreren en te laten proeven.

Masterclass Nieuw-Zeelands hert

Shannon is bij uitstek dé chef om u te voorzien van inspiratie. U ontdekt het in zijn masterclass 'Nieuw-Zeelands hert'

Recepten met Nieuw-Zeelands hert


Verder kijken: masterclass 'Zomerhert op de BBQ'

Hertenvlees uit Nieuw-Zeeland is erg geschikt voor zomerse gerechten en voor op de barbecue. Kies bijvoorbeeld voor de hammer, tomahawk, short ribs of het rack. Allen zeer geschikt voor op de barbecue en om deze zomer uw gasten mee te verrassen. Leonard Elenbaas inspireert u graag om deze zomer met hert aan de slag te gaan.


Astrolabe

Meer inspiratie: Wijnen uit Nieuw-Zeeland

De Marlborough-wijnregio trekt wereldwijd de aandacht vanwege de schitterende sauvignon blanc die hier vandaan komt. Marlborough combineert een perfecte mix van landschap en klimaat met een laagvochtige omgeving die ideaal is voor druiventeelt.

In ‘Proef & Combineer’ maken we de mooiste combinaties van wijnen en gerechten passend in het seizoen. Dit keer staan de frisse wijnen van het Nieuw-Zeelandse wijnhuis Astrolabe centraal, gecombineerd met heerlijke gerechten, passend bij het voorjaar.

Ontdek de wijnen en gerechten


Meer inspiratie:

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar