Volop inspiratie voor de feestdagen
De feestdagen zijn een tijd van samenzijn, warmte en het delen van bijzondere momenten. We nodigen u uit om de magie van de feestdagen te omarmen en de unieke harmonie van smaken te ontdekken die deze tijd van het jaar met zich meebrengt. Onze specialisten staan klaar om u te begeleiden bij het samenstellen van de perfecte menu's en drankenselecties, zodat u een onvergetelijke gastronomische ervaring kunt creëren. Stelt u zich eens voor: een orkest van smaken, waarin elke culinaire noot perfect is afgestemd op de andere. Een symfonie van smaken!
Laat u inspireren door...
Inspiratiemagazine Feestdagen 2023
Een sfeervolle tijd is aangebroken voor de horeca én haar gasten. Met trots presenteren we u het HANOS Feestdagenmagazine waarin we u meenemen op een onvergetelijke culinaire reis. Deze editie is doordrenkt met een ‘Symfonie van Smaken’. Dit magazine is een ode aan de veelzijdigheid van smaak en de kunst van culinair genot.
Chef & Sommelier - big bottles
Deze feestdagen is het tijd om uit te pakken met de mooiste wijnen in groot formaat. Onze chef & sommelier nodigen u uit op een ontdekkingstocht door de wereld van wijn en gastronomie.
Fromageur & Sommelier
Een magische culinaire reis begint wanneer de Fromageur & Sommelier samenkomen voor de perfecte combinaties voor de feestdagen. Of u nu een klassieke combinatie zoekt, of nét iets anders wilt serveren.
Tableware voor de feestdagen
Ontdek in onze special de nieuwste trends en mooiste producten om van uw feesttafel een schitterend middelpunt te maken tijdens de meest feestelijke tijd van het jaar.
Ode aan de oester
Duik deze feestdagen in de zilte wereld van oesters. Ontdek de unieke smaken van verschillende oestersoorten terwijl we onze ultieme serveer- en pairingsuggesties met u delen.
Chef's Creation
Speciaal voor de feestdagen creëerden onze chefs gerechten die echt het kerstgevoel op tafel brengen. Extra speciaal in dit magazine zijn de gerechten die perfect zijn om door uw gasten te delen.
Kerstdesserts
Met serveerklare desserts, bereid door patissiers, maakt u elk feestdiner voor uw gasten compleet. Desserts in diverse vormen met uiteenlopende smaken en texturen. Zo blijft elke hap een feestelijke verrassing.
Uitgelichte producten
Speciaal voor de feestdagen selecteerden onze specialisten van de verschillende afdeling de mooiste feestdagen wannahaves. Ook vroegen wij onze culinair adviseurs naar hun favoriete 'chef's choice' producten voor de feestdagen. Ontdek de selectie en laat u inspireren!Bekijk wannahaves Bekijk chef's choice
Kerstboom op tafel
Met onze 'cocktailtree' brengt u letterlijk de kerstboom naar de tafel. Decoreer de standaard met kerstdecoraties en serveer bijvoorbeeld het aperitief, de soep, voorgerecht of dessert in een glas. Zo creëert u sfeer op tafel én in het glas! Onze chefs creëerden vier variaties op deze 'kerstboom' voor op tafel.
Koken met mallen
Feestelijke gerechten verdienen een feestelijke presentatie. Met onze uitgebreide collectie siliconen mallen gaat dat deze feestmaand zeker lukken.
We daagden ons culinair team van FoodXperience chefs uit en vroegen ze om met behulp van mallen zowel hartige als zoete gerechten te maken. Gerechten die creatief zijn en een lust voor het oog, maar altijd met de focus op smaak.
Homestyle dining
De decembermaand, en met name de feestdagen, zijn de ideale gelegenheid om in uw restaurant het gevoel van thuis en samenzijn te creëren. Wij noemen dit ‘homestyle dining’. Niet alles op het bord serveren, maar gezellige schalen en grote borden op tafel om samen te delen. Onze chefs en versspecialisten zijn ze aan de slag gegaan om u te inspireren met verschillende tafels.
Christmas candy
Kerst en snoepgoed gaan hand in hand tijdens de feestdagen. Patissier Romy Uijen van Dawn Foods heeft haar favoriete snoepjes meesterlijk nagemaakt als verfijnde patisseriecreaties. Deze ‘snoepjes’ dienen bijvoorbeeld als heerlijke friandises bij de koffie of thee, of om een feestelijk diner met een zoete noot af te sluiten.
Culinaire bites
van Dennis Huwaë
Dennis Huwaë is mede-eigenaar en patron-cuisinier van Restaurant Daalder in Amsterdam. Speciaal voor HANOS ging Dennis aan de slag met Debic-producten om prachtige ‘bites’ te creëren. Deze bites zijn binnenkort te vinden op de menukaart van Daalder, maar u kunt ze nu al bekijken in de online masterclass!
Openingstijden feestdagen 2023
Onze groothandels staan de hele decembermaand in het teken van de feestdagen en onze openingstijden zijn hier ook op aangepast. Op deze pagina vindt de openingstijden van uw HANOS-vestiging rond de feestdagen..
Meer inspiratie in onze vestigingen
Bezoek voor meer culinaire inspiratie voor de feestdagen uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen staan onze vakspecialisten voor u klaar! Ze adviseren u graag over toepassingsmogelijkheden van seizoensproducten en de meest geschikte producten voor uw kaart.Uw dichtstbijzijnde vestiging