Nasr Joemman is creative chef van Zainab Foods. Hij is gespecialiseerd in de Surinaamse keuken met al haar rijke smaken en wereldse invloeden. In Suriname en India struint hij tijdens zijn vele bezoeken graag de markten af op zoek naar nieuwe ideeën en producten. Nasr is een echte smaakgoochelaar en creëert heerlijke gerechten met eerlijke ingrediënten en laat je graag kennismaken met alle facetten van de Surinaamse keuken.

Tijdens deze inspiratiesessie staat de authentieke Surinaamse keuken centraal met o.a. bara en roti.

Wat kun je o.a. verwachten:
• Uitleg over diverse Surinaamse snacks en de bereidingswijzen
• Diverse mogelijkheden met bara
• Creëer een unieke maaltijd/snack met roti
• Tips en ideeën met pani puri

Ontvangst: 11:00 uur
Start inspiratiesessie: 11:30 uur
Einde inspiratiesessie circa 14:00 uur

Zainab Foods staat bekend om de authentieke smaak van haar producten. In Breukelen geproduceerd door een gemotiveerd team onder de bezielende leiding van Nasr. En dat proef je. Het adagium van Zainab Foods is Making Every day a better product.

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

*Tijdens onze evenementen zullen wij de regels welke vanuit het RIVM zijn opgelegd handhaven. Wij vragen uw begrip hiervoor, en vragen u de instructies van onze medewerkers op te volgen indien nodig.

Sign up for the event

06-09-2021 11:30 HANOS Nijmegen
11-10-2021 11:30 HANOS Groningen Register now