Gasten willen verrast worden door unieke gerechten met spannende en uitgesproken smaken. Maar hoe voeg je eenvoudig complexe smaken toe aan elk gerecht, zonder ingewikkelde kooktechnieken? In deze inspiratiesessie bieden meesterkok Edwin van Gent en Pascal van Loon u de de perfecte oplossing om het variërenen en experimenteren met smaken gemakkelijker te maken.

Wat kun je o.a. verwachten:
• Win tijd door het eenvoudig toevoegen van complexe smaken
• Creëer meer gelaagdheid met de rijke en volle smaakmakers
• Experimenteer en varieer: koud en warm toepasbaar

Ontvangst: 11:00 uur
Start inspiratiesessie: 11:30 uur
Einde inspiratiesessie circa 14:00 uur

Unilever Food Solutions is een bedrijf door én voor chefs, dus zij weten zeker wat er speelt in de keuken. Met hun ervaring in professionele keukens in het achterhoofd creëert het team van meer dan 300 chefs gerechten die smaak, gemak en voedingswaardes vooropstellen.

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

*Tijdens onze evenementen zullen wij de regels welke vanuit het RIVM zijn opgelegd handhaven. Wij vragen uw begrip hiervoor, en vragen u de instructies van onze medewerkers op te volgen indien nodig.


Gasten willen verrast worden door unieke gerechten met spannende en uitgesproken smaken. Maar hoe voeg je eenvoudig complexe smaken toe aan elk gerecht, zonder ingewikkelde kooktechnieken? In deze masterclass bieden meesterkok Edwin van Gent en Pascal van Loon u de de perfecte oplossing om het variërenen en experimenteren met smaken gemakkelijker te maken.

Sign up for the event

12-10-2021 11:30 HANOS Hengelo Register now
26-10-2021 11:30 HANOS Zwolle Register now
09-11-2021 11:30 HANOS Den Haag-Delft Register now
30-11-2021 11:30 HANOS Amsterdam Register now