Krijn van Santen, eigenaar van het bekende Noorderlicht Café op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord, heeft drie jaar geleden zijn menukaart volledig omgegooid. Zijn kaart is grotendeels vegetarisch, waarbij lokaal vlees en lokale vis als optie worden aangeboden. Hij weet inmiddels waar de kansen liggen, wat de do’s en don’ts zijn en misschien wel het belangrijkste: wat het hem opgeleverd heeft. In deze inspiratiesessie vertelt hij over zijn transitie naar meer vega(n) op de kaart.

Wat kun je o.a. verwachten:
• De laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van plantbased koken in de horeca
• De do’s en don’ts van vegetarische gerechten
• Wat levert een veelzijdig vegetarisch aanbod op? Wat zijn de kansen voor jou als chef/ondernemer?
• Proeverij van diverse gerechten met Pulled Oats in de hoofdrol

Ontvangst: 11:00 uur
Start inspiratiesessie: 11:30 uur
Einde inspiratiesessie circa 14:00 uur

Gold&Green heeft een topalternatief voor vlees: Pulled Oats®. Dit is dé plantaardige eiwitbron voor chefs.

Pulled Oats® komt uit Finland, is 100% plantaardig en gemaakt van haver, tuinbonen en erwten. Het is heel veelzijdig, makkelijk naar eigen inzicht op smaak te brengen en heeft een heerlijke textuur.

Pulled Oats was in januari 2020 de grote winnaar van de Horecava Innovation Award, een jaarlijks initiatief van de Horecava. Uit het juryrapport: “Deze winnaar verraste de jury. Het is een kwalitatief hoogwaardig product met een unieke smaakervaring. Bijzonder is dat dit volwaardige plantaardige vleesalternatief bestaat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten en dat het eenvoudig toepasbaar is. Een echte duurzame innovatie en daarom een terechte winnaar.”

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

*Tijdens onze evenementen zullen wij de regels welke vanuit het RIVM zijn opgelegd handhaven. Wij vragen uw begrip hiervoor, en vragen u de instructies van onze medewerkers op te volgen indien nodig.

Sign up for the event

06-09-2021 11:30 HANOS Amsterdam No more seats available
13-09-2021 11:30 HANOS Den Haag-Delft
27-09-2021 11:30 HANOS-ISPC Breda Call us to sign up
04-10-2021 11:30 HANOS Eindhoven Register now
11-10-2021 11:30 HANOS Apeldoorn Register now
01-11-2021 11:30 HANOS Utrecht Register now