Samen met zijn zus Laurence de jonge chefs in familiezaak restaurant de vijf seizoenen. Ze prikkelen de vijf zintuigen met producten uit de Vlaamse Ardennen en omstreken.

Wat kun je o.a. verwachten:
• Creatieve masterclass met hartig fruit en groente bereidingen
• Aan de hand van verschillende amuses tonen we de mogelijkheden in het combineren van groenten en fruit.
• Het verwerken van diverse Sud ’n Sol producten op een niet voor de hand liggende manier zoals drogen, verwerken in olies en emulsies

Ontvangst: 11:00 uur
Start masterclass: 11:30 uur
Einde masterclass circa 14:00 uur

Samen behoren zij tot de selectie “Jong keukengeweld” van HORECA Vlaanderen. Ontdekt door de ‘Michelin’ gids en door de ‘Gault&Millau’ gids genoemd als één van hun meest opgemerkte nieuwkomers en genomineerd als finalist beste groenterestaurant Benelux 2016. Zij behaalden de hoogste score (5 radijzen) in de ‘We ‘re Smart Green Guide’. “Een adres voor avontuurlijke foodies en gastronomen die hun horizon willen verbreden.” “Jonge chefs die kwaliteit en creativiteit zeer belangrijk vinden”

In het restaurant spelen creatieve groenten en fruitbereidingen een hoofdrol. Ze hebben een passie voor oude kooktechnieken: fermenteren, pekelen, roken,… en trekken graag de natuur in op zoek naar wilde kruiden die een meerwaarde geven aan hun gerechten. Ze streven naar een lichte, gezonde maar smaakvolle keuken. Alle bereidingen worden in huis gemaakt, van het brood tot de desserts.

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

*Tijdens onze evenementen zullen wij de regels welke vanuit het RIVM zijn opgelegd handhaven. Wij vragen uw begrip hiervoor, en vragen u de instructies van onze medewerkers op te volgen indien nodig.

Sign up for the event

18-10-2021 11:30 HANOS Eindhoven Register now
08-11-2021 11:30 HGC-HANOS Antwerpen Register now