Ton, technisch adviseur en creative chef van Callebaut weet alle ins en outs van chocolade-toepassingen. Hij
weet als geen ander deskundige informatie op een informele en humoristische wijze te brengen.

Wat kun je o.a. verwachten:
• Herkomst en productieproces van chocolade (bean-to-bar).
• Basistechnieken zoals kristalliseren.
• Diverse toepassingen zoals bonbons en friandises.
• Proeverij van diverse chocolades.

Ontvangst: 11:00 uur
Start inspiratiesessie: 11:30 uur
Einde inspiratiesessie circa 14:00 uur

Callebaut maakt enkel gebruik van de fijnste ingrediënten en produceert al meer dan
100 jaar de Finest Belgian Chocolate in het hart van België. De chocolade van Callebaut wordt gemaakt
met toewijding die wordt doorgegeven van generatie op generatie.
Deze kennis wordt elke dag opnieuw gebruikt door chefs en chocolademakers voor de creatie van
heerlijke lekkernijen.

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

*Tijdens onze evenementen zullen wij de regels welke vanuit het RIVM zijn opgelegd handhaven. Wij vragen uw begrip hiervoor, en vragen u de instructies van onze medewerkers op te volgen indien nodig.

Sign up for the event

06-09-2021 11:30 HANOS Hengelo
20-09-2021 11:30 HANOS Heerlen
21-09-2021 11:30 HANOS Apeldoorn
28-09-2021 11:30 HANOS Heerenveen Call us to sign up
04-10-2021 11:30 HANOS Amsterdam Register now
05-10-2021 11:30 HANOS Den Haag-Delft Register now