Professioneel Buiten Koken en BBQ

BBQ & Buiten Koken

Bij professioneel barbecueën & buiten koken draait het om de beste hardware en tools én de beste ingrediënten. Van Kamado tot elektrische barbecue, van braai tot gasbarbecue, van barbecuetangen tot -spiesen en van grillklaar vlees tot voorgegaarde specialiteiten: u vindt een wereld aan ingrediënten en barbecues bij HANOS.

Vers op de BBQ

Met de beste versspecialiteiten van de barbecue maakt u indruk. Ontdek ons assortiment aan vlees, vis, schaal- en schelpdieren, wild & gevogelte én groenten en fruit. 

Ontdek het assortiment

BBQ Hardware

De beste hardware is dé basis voor professioneel barbecueën. Van de Big Green Egg tot gasbarbecue, van Kamado tot Ofyr en van braai tot smoker.

Ontdek alle Barbecues

BBQ Tools

Met de juiste tools maakt u barbecueën een stuk eenvoudiger. Met deze tools en accesoires bent u klaar voor de professionele barbecue.

Bekijk BBQ Tools

Braai

De Braai is dé combinatie van haard en buitenkeuken. Geïnspireerd op de manier van buiten koken en vrienden ontvangen zoals men dat in Zuid-Afrika doet. Ontdek nu alles over de Braai.

Ontdek de Braaimaster

Sauzen, rubs & marinades

Sauzen, rubs, glazes en marinades zijn cruciaal voor het verrijken van barbecuegerechten. Geef extra smaak aan gerechten, voor, tijdens of na de bereiding. Bekijk de selectie van onze specialisten. 

Bekijk onze selectie

Buiten pizza's en meer

Verras uw gasten met verse pizza, pinsa of flammkuchen, buiten bereid op het terras. Bij HANOS vindt u alles voor het maken van authentieke pizza, pinsa en flammkuchen.

Lees meer


Terrascatalogus 2024

Terrascatalogus 2024

Het terras versterkt de optimale beleving van buiten koken en buiten eten. Naast het outdoor meubilair, zijn verlichting, aankleding en  tools van essentieel belang voor een fijne ambiance en service.  Creëer daarnaast extra beleving voor uw gasten door bijvoorbeeld live outdoor cooking of een buitenbar. Laat u nu inspireren door onze catalogus en ons aanbod.

Bekijk terrascatalogus


Meer inspiratie:

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar