Alles voor de BBQ

Professioneel barbecueën

De barbecues zijn afgestoft, de kolen zijn aangestoken en de heerlijke geur van geroosterd vlees, vis, groenten en zelfs fruit komt ons tegemoet. Dé geur die zo symbool staat voor dit seizoen en uw gasten laat watertanden. Bij HANOS vindt u alles voor professioneel barbecueën: van mooie stukken vlees of vis tot de juiste hardware.


Geselecteerd aanbod voor op de BBQ

Bij HANOS vindt u alle producten die u nodig hebt voor outdoor cooking op de barbecue. Van grote stukken quality meat, vis, wild en AGF tot de beste smaakmakers en lekkerste, verfrissende dranken. Bekijk hieronder ons aanbod van de mooiste barbecueproducten.


De juiste hardware

Bij professioneel buiten koken hoort natuurlijk de juiste barbecue. In ons assortiment vindt u allerlei soorten horeca barbecues, zoals gasbarbecues, houtskool barbecues, Kamado barbecues en smokers. Welke soort u kiest, hangt af van uw eisen en wensen. Elke barbecue heeft zijn eigen voordelen.

Barbecues bij HANOS

Kies uw professionele BBQ

Er zijn veel soorten horecabarbecues, zoals gasbarbecues, Kamado barbecues en smokers. Welke soort u kiest, hangt af van uw eisen en wensen. Graag vertellen wij u meer over de onderlinge verschillen en voordelen van elk soort barbecue. Welke barbecue kiest u?

Ontdek de barbecues 

OFYR

Ofyr

Deze buitenkeuken fungeert naast mogelijkheden tot outdoor koken en grillen als vuurschaal op uw terras! De Ofyr heeft een efficiënt kookoppervlak door de brede, platte rand rondom de kegelvormige schaal. Hierop kan er voor maximaal 50 personen op gekookt worden.

Lees meer over Ofyr

BBQ-wannahaves

BBQ-wannahaves

Maak op spectaculaire wijze indruk met onze barbecue wannahaves. Zoals Forged Flambadou, waarmee u op indrukwekkende wijze extra smaken naar boven brengt in uw gerecht.

Bekijk barbecue wannahaves

Houtskool

Welke houtskool voor welke BBQ?

De ene houtskool is de andere niet. U vindt dan ook houtskool in alle soorten en maten in onze groothandels: van klein tot groot, van grof tot los. Welke houtskool gebruikt u wanneer? Dat hangt ook af van de barbecue die u gebruikt. We lichten het voor u toe.

Meer over houtskool

Roken

Voeg rook toe

Er zijn veel verschillende manieren om rook te verwerken in uw gerechten. Klassiek warm roken of koud roken met verschillende soorten hout voor bijzondere, diepe smaken. Met rook geeft u smaak én beleving aan uw dranken en gerechten.

Meer over roken


Leer van BBQ helden doormiddel van exclusieve masterclasses

Chefs met passie voor het vak; daar houden wij van! De volgende twee chefs zijn echte barbecue-helden. Ze gaven beiden online massterclases & extra tips voor HANOS. Zij delen graag hun verhaal én bereidingstips met u.

Leonard Elenbaas

Professioneel barbecueën

Met Leonard Elenbaas

Leonard Elenbaas is een gepassioneerde chef met vele jaren ervaring in de keuken. Zijn passie voor de Big Green Egg werd zo groot, dat Leonard besloot om workshops, trainingen en masterclasses te gaan geven. Tegenwoordig heeft hij alweer zes boeken geschreven. Kortom: een echte expert op het gebied van (professioneel) barbecueën!

Lees Leonard's BBQ tips

Yakiniku

Yakiniku, de Japanse Grill

Met Thomas van de Weyer

Yakiniku betekent 'gegrild vlees' in het Japans. YAKINIKU biedt shichirin grills en Kamado barbecues naar traditioneel Japans model. Het uitgangspunt? Met YAKINIKU is iedereen een meester griller! Lees hieronder meer over de producten van YAKINIKU en het verhaal van chef Thomas van de Weyer over de shichirin grill.

Lees meer over Yakiniku


Barbecuerecepten en -tips

Onze chefs zijn gek op de lekkerste skewers en grillgerechten van de barbecue voor op het terras. Laat u inspireren!

Meer convenience in het assortiment

BBQ-bereidingstips voor gastronomisch vlees

Waarin kunt u een stuk bife de tira het beste marineren? Waarmee kunt u een varkensribroast heerlijk op smaak brengen? Wat is de ideale temperatuur om een stuk picanha te grillen?

Lees alles over de bereidingstips voor quality meat van de barbecue.

Bekijk de bereidingstips
hea_han_bbq_gegrilde_paarse_spitskool_barbecuemosselen_gevlinderde_poussin_gegratineerde_worstjes_747x498.jpg

Grillen

Laat u inspireren door de heerlijkste grillgerechten van de barbecue! Van gegrilde gegratineerde paarse spitskool tot Ibérico Secreto. Bekijk deze en meer recepten van onze hieronder.

Bekijk grill-recepten

hea_han_bbq_gamba_skewers_courgette_fleur_octopus_tentakels_armadillo_eggs_747x498.jpg

Skewers

We kennen allemaal de traditionele saté op een spiesje, maar met spiezen is veel meer mogelijk! Wat dacht u bijvoorbeeld van octopus skewers, lagrimas skewers en moink balls skewers? Bekijk deze en meer u hieronder.

Bekijk skewer-recepten

Desserts

Desserts van de BBQ

De barbecue is ook geschikt voor het creëren van de heerlijke desserts! We delen 4 recepten uit het Big Green Egg Modus Operandi boek van auteur Michèl Lambermon.

Bekijk dessert-recepten

Benieuwd naar meer barbecue-recepten?

Onze chefs inspireren u graag met de mooiste recepten. Ze hebben nog veel meer barbecue-recepten gemaakt, die ze graag met u delen.
Bekijk de recepten en laat u inspireren. Samen maken wij van uw outdoor cooking gerechten een succes!

Bekijk alle BBQ recepten